Оперативно ремонт рулевой рейки в Киеве проведут мастера автосервиса "Аполлон" по адресу ул. Дегтяревская 27а! Обращайтесь при появлении люфта, течи или стука рейки. Сервис предлагает доступные цены и высокое качество! Мастера смогут вам помочь в любой ситуации! Подробнее: https://reika.kiev.ua/
Поломка рулевой рейки
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-01-21 00:58:21
Дякую! Я нещодавно здав на права, і скоро збираюся придбати автомобіль, так що мені будь-яка інформація стане в нагоді.
Поделиться32024-01-21 00:59:46
Дякую! Я нещодавно здав на права, і скоро збираюся придбати автомобіль, так що мені будь-яка інформація стане в нагоді.
А в якій автошколі навчалися? Я теж планую здати на права, не можу знайти, де в Одесі пройти курси водіння.
Поделиться42024-01-21 01:11:00
А в якій автошколі навчалися? Я теж планую здати на права, не можу знайти, де в Одесі пройти курси водіння.
У мене в автошколі "BEST" в Одесі був чудовий інструктор з водіння, він не тільки передавав теоретичні знання та навички керування, але й докладно пояснював всі тонкощі автомобільного обслуговування. Завдяки йому я розумію важливість регулярного технічного обслуговування, вмію проводити елементарні ремонтні роботи і слідкую за станом автомобіля. Цей інструктор доклав максимум зусиль для того, щоб я не лише став водієм, а й освоїв аспекти автомобільної техніки. Його досвід і педагогічні навички допомогли мені зрозуміти, як працює автомобіль і як важливо правильно його експлуатувати.